T: 084 874-0349

Dressman

Dressman is een mannelijk model die erg zelfverzekerd is en die tijdens de mode show nieuwe mannenkleding aan het publiek vertoont. Behalve catwalk opdrachten kan een dressman ook voor reclame spotjes en fashion gerichte boekingen inzetbaar zijn. Wanneer je een dressman wilt zijn, moet je het vak goed beheren en dien je een goed gevoel voor ritme te hebben.

Dressman opleiding bij modelopleidingen.nl

Modelopleidingen.nl biedt een dressman opleiding aan, die 15 avonden duurt en waarbij de cursisten alle aspecten geleerd krijgen om een professioneel dressman te kunnen worden. Ons professionele team werkt met je samen aan het opbouwen van zelfvertrouwen , want als dressman model moet je natuurlijk erg zelfverzekerd zijn. Tijdens een modeshow zijn alle ogen op een dressman gericht, hij is het middelpunt. Niet alleen vrouwen maar ook mannen moeten over goede looptechniek beschikken en zichzelf kunnen verzorgen. Hiervoor biedt modelopleidingen.nl catwalk trainingen, camera trainingen en visagie workshop aan.

Het werkt alleen maar in je voordeel!

Dressman opleiding werkt heel erg in je voordeel. Je neemt een kijkje achter de schermen van de modewereld en je ervaart hoe het is om allround model te zijn. Dressman kun je als bijbaantje doen maar je kunt uiteraard hier je carrière van maken. Tijdens onze opleidingen wordt er aan je houdingen en lichaamstaal gewerkt, waardoor je geleerd krijgt om jezelf beter te kunnen presteren. Tevens wordt er samen geoefend om verschillende poses en gezichtsuitdrukkingen aan te nemen. Tijdens onze try-out shows krijg je ook de mogelijkheid om het praktijkleven te ervaren en veel nieuwe gezichten te ontmoeten.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”