T: 084 874-0349

Miss Limburg Internationaal Verkiezingscampagne

Onze cursisten mogen vrijblijvend deelnemen aan Miss Limburg International Verkiezingscampage. Het doel van deze missverkiezing is om modellen in opleiding een stukje praktijkervaring mee te geven in de modellenopleiding en de catwalkopleiding. Tijdens deze missverkiezing leren zij zich professioneel op te stellen naar klanten en medewerkers. Tevens werken wij samen met de deelnemers aan het zelfvertrouwen. Deelnemers leren om voor een volle zaal te staan, ze ervaren hoe het is om een modeshow te lopen in drie stijlen en ze leren zichzelf te kunnen presenteren. Voor veel jonge meiden is het een moeilijk aspect om zich op de juiste manier te profileren, door een gebrek aan zelfvertrouwen. Hier werken wij dan ook hard aan tijdens de voorbereidingen op de Miss Limburg Internationaal verkiezing, zodat de modellen “de drempel” overwinnen en met meer zelfvertrouwen de wereld instappen.

Verbeter je zelfvertrouwen!

Wij zijn niet alleen maar een modellenbureau maar ook een springplank voor startende modellen die niet goed weten waar te beginnen. Hierbij hebben ze dan ook alle begeleiding en hulp nodig. Deelnemen aan de Missverkiezing doe je niet alleen maar om te winnen maar om ervaring op te doen, te werken aan je presentatie en zelfvertrouwen en vooral om te genieten van alle glitter&glamour.

Gezellige uitstapjes in stijl!

We organiseren ook tussen de Preselectie en de Finale van de Miss Limburg Internationaal verkiezingscampagne verschillende uitstapjes, in Nederlands en Belgisch Limburg. Om een stukje teambuilding op te bouwen, bezoeken we uitgaansgelegenheden IN STIJL. Cocktailjurkjes, drankjes, limousines, fotografen, cameracrew en heel veel plezier zijn dan van de orde!!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”