T: 084 874-0349

Fashion Class

Fashion Class is een leuk en trendy fashion event en is bedoeld als een Try Out modeshow voor de cursisten. Tevens is Fashion Class een examenshow van de catwalkopleiding, waar alle catwalkmodellen in opleiding als het ware afstuderen. Fashion Class vindt twee keer per jaar plaats. Voordat dit event begint, gaan de cursisten kleding door passen bij winkeliers en worden ze gekleed door de organisatie. Dit is ook heel gunstig voor de winkeliers, omdat ze hun nieuwe collectie aan het publiek kunnen showen en tegelijkertijd maken onze modellen reclame voor deze winkeliers en hun kleding.

Hoe werkt zo'n show

Door middel van de openingsact krijgt iedere cursist een extra choreografische oefening. Nadat hij deze openingsact heeft uitgevoerd, is het ijs gebroken en begint de Try Out Modeshow. Tijdens de show beoordeeld ons professioneel jury comité de techniek van de modellen. Hierbij kijken ze of de cursist voldoende heeft geleerd tijdens de catwalk trainingen. Het model met de hoogste score ontvangt een Onderscheiding. Na afloop van elk onderdeel worden er fantastische prijzen uitgereikt.

Voordelen voor de winkeliers

Als winkelier kunt u dus profiteren van vele voordelen van een Try Out show. Wanneer u deelt wilt nemen aan deze modeshow en u uw producten op de runway in het zonnetje zetten, kunt u de site van Fashion Class bezoeken voor meer informatie, details, data en tickets. Tevens kunt u ook vrijblijvend naar de kosten en mogelijkheden vragen via het contactformulier.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”