T: 084 874-0349

Ibiza Fashion Event

Ibiza Fashion Event is een jaarlijks zomers terugkomend evenement voor de echte fashionista's of voor de mensen die graag willen genieten en relaxen. Tijdens Ibiza Fashion event kunnen de bezoekers relaxen in een loungekussen, genieten van het uitzicht over het water en  door Models Inc Int georganiseerde catwalk show. De bezoekers kunnen lekker stijlvol ontspannen op het coolste hotstpot van Limburg. Tropische cocktails en exclusieve hapjes maken van dit event een unieke ervaring. In de VIP ruimtes ervaren de bezoekers zelfs een Cote d'Azur feeling.

Heerlijk genieten en gezellig shoppen

Ibiza Fashion Event is zeker een bezoekje waard. Je kunt lekker genieten van je heerlijke cocktail en hapjes en tegelijkertijd naar de catwalk show kijken. Sfeervolle inrichting en de hippymarkt zijn ook een van de kenmerken van Ibiza Fashion Event. Net zoals op de bekende hippiemarkt van Ibiza, kunnen de bezoekers bij ons exotische sieraden, handgemaakte kledingstukken en kunstvoorwerpen vinden. Naast het presenteren op de catwalk van een deel uit de collectie van de detailhandelaren, is het voor hun nu ook mogelijk om hun collecte direct aan het publiek aan te bieden! Tevens zorgen onze jonge DJ talenten voor de lekkerste beats. Het wordt dus 100% loungen, relaxen, genieten en winkelen tegelijkertijd!

Wilt u deelnemen aan Ibiza Fashion Event?

Wilt u als winkelier gebruik maken van onze catwalkmodellen en deelnemen met uw collectie aan dit event?  Bekijk de website van Ibiza Fashion Event voor meer informatie. U kunt ook makkelijk met ons contact opnemen zodat wij samen de kosten en mogelijkheden als deelnemer of standhouder aan de modeshow en dit event kunnen bespreken.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”