T: 084 874-0349

Casting

Als je er genoeg hebt over nagedacht en je bent klaar voor het modellenwerk, je denkt dat dit helemaal wat voor jou is of misschien twijfel je zelfs nog, kun je altijd terecht in ons online casting modellenbestand! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten: jong, oud, man of vrouw, een maatje meer of dun. casting modellen kunnen alle castingcalls inzien en mogen hier vrijblijvend op reageren. Je kunt online casting bij ons doen om te testen of je in aanmerking komt voor een bijbaan als model. Aan de hand van deze model casting kunnen we kijken of je geschikt bent voor het werk dat wij ins ons portfolio hebben.

Heel eenvoudig om te doen

Online casting is makkelijk om te doen, het hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Aan de hand van een online casting weet je gelijk of je geschikt als model bent of dat je nog bijvoorbeeld nog een paar punten moet verbeteren. Je kunt heel makkelijk achter je laptop online casting doen of wanneer je liever persoonlijk contact hebt, kun je makkelijk online afspraak maken.

Liever persoonlijk contact?

Heb je liever persoonlijk contact meld je dan aan voor een vrijblijvende persoonlijke casting op één van onze locaties!  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wat je dan mee moet nemen zijn een paar van je vakantie foto's, een paar close up foto's en één foto waar je helemaal op staat. Ook moet je precies je maten zoals heup omvang, taille omvang, borst omvang en  je lichaamslengte weten. Wacht niet te lang we starten binnenkort weer het nieuwe seizoen met introductiedata en catwalkopleiding.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”