T: 084 874-0349

Hoe word je model

Om je aan te melden als model moet je beschikken over een verzorgde, frisse uitstraling en vlotte babbel. Je moet zeker goede communicatieve vaardigheden hebben want je moet je goed kunnen presenteren. Als je wilt werken als model is het ook een vereiste om goed in groepsverband te kunnen werken met je andere collega modellen of met de opdrachtgevers. Je moet dus over goede sociale vaardigheden beschikken.

Werken als model

Je kunt je werk als model als bijbaantje of hobby doen. Wanneer je beslist om je helemaal op het modellenwerk te focussen, vereist het veel meer. Modellenwerk heeft vaak onregelmatige werktijden, dus je moet zeer flexibel zijn en een zéér gemotiveerde werkhouding hebben. Als model moet je zelfverzekerd zijn, goed aanwijzingen kunnen opvolgen en tegen opbouwende kritiek kunnen. In het begin word een model soms afgewezen, dus werken als model vereist ook heel veel doorzettingsvermogen. Een modelopleiding is de eerste stap in de goede richting om professioneel te werken als model. Tevens bieden wij je alle steun en begeleiding die bij zo'n opleiding hoort. Kwaliteit, professionaliteit en klantgerichtheid staan hoog in ons vandeel. Een modelopleiding verhoogt ook je zelfvertrouwen, je houding verbetert en wij zorgen dat je jezelf beter gaat presenteren.

Wat wij van je verwachten?

We zoeken 'gewone', verzorgde mensen tussen de 6 en 60 jaar om ze in te zetten voor modellenwerk. In het begin moet je wel een beetje geduld hebben, want om een model te worden vragen we discipline. Wij bemiddelen tussen modellen en opdrachtgevers. Wij verwachten dan ook een zeer professionele werkhouding en gemotiveerd instelling van één ieder wie model wil zijn. Daarnaaste beschermen wij zolang  als je bij ons aangesloten bent jou portretrechten als model en helpen we bij communicatie alsook bij administratie die erbij komt kijken. Wij wrken NIET met exclusiviteitscontracten hetgeen wij dan ook ten strengte adviseren NOOIT te ondertekenen in je opstartfase> tenzij voor een grote klant en een bovenmodaal verzekerd maandelijks inkomen natuurlijk!!
Lees hier onze algemene voorwaarden

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”