T: 084 874-0349

Model Opleiding Apeldoorn

Wil jij model worden en shinen op de catwalk? Meld je aan voor de opleiding catwalk model en leer hoe je ervoor zorgt dat een opdrachtgever jou telkens weer in zijn show wilt hebben!

Modelopleidingen.nl is het opleidingsplatform van modellenbureau Models INC-Int NL. Je kunt er diverse opleidingen en workshops volgen om model te worden. Ook als je al model bent en ervaring hebt met model staan, kun je je carrière een boost geven met een opleiding of workshop van modelopleidingen.nl.

Model opleiding Apeldoorn

Met de model opleiding Apeldoorn leer je alles wat een catwalk model hoort te weten en kunnen. Je leert met de juiste uitstraling bij potentiële klanten/opdrachtgevers over de drempel te stappen. Je verbetert je uitstraling en zelfvertrouwen waardoor ze jou graag op de catwalk willen zien om hun producten te verkopen. Je leert omgaan met hectische modeshows. Hiernaast leer je lopen op verschillende soorten muziek en leer je welke bewegingen goed passen bij verschillende soorten kleding en accessoires. Ben je bang dat je struikelt als je aan het einde van de catwalk om moet draaien? Ben je bang dat je je hoed verliest onderweg terwijl duizenden ogen naar je kijken? Met de model opleiding Apeldoorn leer je een catwalkshow tot een goed einde te brengen. Aan het einde van de opleiding loop je mee in een try-out show en hier word je beoordeeld door een achtkoppige jury op verschillende onderdelen.

Je kunt een gratis introductieles bij Modelopleidingen volgen. De introductieavond van Apeldoorn is gezamenlijk met die van Zwolle en Amersfoort, op de locatie: Danscentrum De Belgische Keizer, Melkmarkt 58 Zwolle. Let op: de introductie is alleen toegankelijk op afspraak, schrijf je middels onderstaand formulier in om op de hoogte te blijven van de nieuwe data!

Aanmelden modellenbureau Models INC-Int NL

Tijdens of na de opleiding kun je je gratis aanmelden bij het modellenbureau Models INC-Int NL. Dit Nederlandse modellenbureau heeft meer dan 10 jaar ervaring in de modellenwereld en kan je daarom op een professionele wijze begeleiden en hulp bieden.

Modelopleidingen.nl werkt samen met Models INC-Int NL. Dit houdt in dat je er zeker van bent dat je na de opleiding model worden aan de slag kunt als model. Het modellenbureau is namelijk altijd op zoek naar nieuwe modellen. En dit zijn modellen in allerlei soorten en maten. Zo kun je ingehuurd worden door bedrijven als promotiemodel, maar zijn er ook opdrachtgevers die via Models INC-Int NL zoeken naar een geschikt fotomodel of catwalk model voor hun modeshow.

Bij de opleiding krijg je de basis mee van het vak mannequin of dressman. Models INC-Int NL zorgt er vervolgens voor dat je opdrachten krijgt en biedt je hiernaast ook hulp bij de afhandeling van deze opdrachten.

Ben je al model?

Ben je al model of heb je al enige ervaring met modellenwerk? Dan kun je je ook gratis aanmelden bij modellenbureau Models INC-Int NL.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”