T: 084 874-0349

Model Opleiding Tilburg

Modelopleidingen.nl is een opleidingsinstituut dat model opleidingen biedt in samenwerking met Models INC-Int NL. Models INC-Int NL is al meer dan 10 jaar een modellenbureau in Nederland. Als je de model opleiding Tilburg volgt, kun je je direct gratis aanmelden bij het modellenbureau Models INC-Int NL. Zo kun je direct aan de slag en praktijkervaring opdoen zodra je aan de model opleiding Tilburg begint.

De leslocatie van de introductieavond in Tilburg is: De Basselaer Gelegen op adres: Hoeflaan 175, Tilburg. De introductieles is alleen toegankelijk op afspraak! Als je onderstaand contactformulier invult, blijf je op de hoogte van de nieuwe introductielessen!

Model worden met de model opleiding Tilburg

De model opleiding Tilburg biedt verschillende opleidingen en workshops. Als je al wat ervaring hebt als model, hoef je dus niet een complete opleiding te volgen. Je kunt je ook verbeteren in bijvoorbeeld alleen catwalklopen. Ook biedt Modelopleidingen.nl een opleiding die specifiek gericht is op catwalkmodellen. Je leert hier:

  • De klassieke catwalkloop
  • Soepel draaien op de catwalk
  • Lopen op diverse muziekgenres
  • Hoe je kleding stijlvol/elegant/stoer/etc. showt
  • Hoe je omgaat met accessoires op de catwalk
  • Met zelfvertrouwen en de juiste uitstraling te werken
  • Om te gaan met alle hectiek bij een modeshow


Je eindexamen volbreng je tijdens een try-out catwalkshow. Je wordt beoordeeld door 8 juryleden. Zij hebben allemaal verstand van de modewereld en waar modellen aan moeten voldoen.

Aanmelden modellenbureau Models INC-Int NL

Of je nu al model bent of net begint met de opleiding om model te worden, je kunt je gratis aanmelden bij het modellenbureau waar Modelopleidingen.nl mee samenwerkt. Zij zorgen dat de juiste modellen passende opdrachten krijgen. Deze opdrachten zijn divers: je kunt ingehuurd worden als hostess of promotiemodel, maar ook als fotomodel of catwalkmodel. Het modellenbureau Models INC-Int NL helpt je bij de afhandeling van je opdrachten. Je kunt dus altijd terecht met vragen en krijgt hulp en begeleiding om succesvol model te worden.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”