T: 084 874-0349

Camera training

Heb je nooit voor de camera gestaan of durf je niet voor de camera te staan?  Heb je weinig ervaring  met het staan voor de camera en weet je niet welke houding je dan aan moeten nemen? Wij bieden daarom de mogelijkheid tot het volgen van cameratraining tijdens de portfoliostart. Ook proberen wij startende modellen hiermee te helpen door ze te leren hoe ze moeten staan en hoe ze moeten poseren voor de camera.

Zorg voor een professioneel en veelzijdig portfolio

De houding, attitude en de blik in de ogen zijn van essentieel belang bij het poseren. Cameratraining helpt mee met zo snel mogelijk een professioneel en veelzijdig portfolio op te bouwen. Wanneer de opdrachtgever portfolio van een model voor zich heeft, wil hij zoveel mogelijk poses en houdingen van een model zien. Hij wil zien of zij niet eentonig is, maar of zij diverse gezichtsuitdrukkingen kunt maken en diverse poses durft aan te nemen. Niemand houdt van eenzijdig, je moet je kunnen onderscheiden.

Je leert jezelf als model kennen

Cameratraining is bedoeld voor iedereen jong, oud, groot, klein, dun of een maatje meer. Tijdens deze training krijg je allerlei tips en adviezen aangeleerd over hoe jij je het beste kunt presteren en hoe je jezelf van de beste kant kunt laten zien. Tijdens deze training leer je jezelf als model kennen, je leert wat je zwakke punten en wat je sterkte punten zijn. Je krijgt een uitleg over hoe je met je ogen een strenge of juist een zachte look kunt creëren. Verder leer je hoe allemaal verschillende blikken en diverse tactieken kunt te laten zien.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”