T: 084 874-0349

Catwalk cursus

Catwalk lopen klinkt makkelijk in de oren, maar er komt het een en ander bij kijken. Wil jij bijverdienen als catwalk model dan is een gedegen catwalk opleiding de eerste stap. Wij bieden de mogelijkheid voor opleiding tot catwalk model. Tijdens de catwalk opleiding leren we onze modellen defileren (lopen op de catwalk). We leren ze hoe ze zelfverzekerd over kunnen komen en hoe ze modeshows met de juiste gezichtsexpresies kunnen lopen.

Wat leer je tijdens een catwalk training?

Tijdens de catwalk opleiding leren modellen verschillende passen zoals de mannequinhouding,vlotte pas, rust pas, achterwaartse pas, hele draai halve draai en leren ze samen te lopen met 2, 3, of meer modellen tegelijk. In de gevorderdengroep leren de catwalk modellen zich te presenteren naar het publiek en zetten we de puntjes op de I door middel van extra aandacht te besteden aan de houding en het plaatsen van de voeten van het catwalk model. In de gevorderdengroep leren we onze catwalk modellen ook het “showen”van kleding producten en accessoires met de juiste loophoudingen. Alle catwalk trainingen worden begeleid door professionele docent.

Examenshow in stijl

Na afloop van de catwalk trainingen lopen de cursisten een examenshow bij Model4aday.Tijdens de examenshow beoordeelt ons juryteam of de cursisten een catwalk-diploma verdienen. Plus dit is super leuk en gezellig om te doen. Je doet heel veel netwerken tijdens zo´n shows en wat kan belangrijker voor een model zijn dan dat! Hierbij leer je ook hoe de echte wereld achter de schermen tijdens deze catwalk shows eruit ziet.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”