T: 084 874-0349

Modellen opleiding

Bij modelopleiding.nl geven wij onze startende modellen de mogelijkheid tot diverse trainingen en opleidingen. Startende modellen krijgen bij ons de juiste hulp en aandacht om te groeien tot professioneel zelfstandig allround model. Wij beschermen jonge startende modellen die hun weg willen vinden in de modellenwereld. Wij geven ze graag tips en advies, professionele begeleiding en ondersteuning.

Model word je niet zomaar, een modellen opleiding is 'n goed begin

Modellen vak vereist veel werk van je. Je kunt niet zomaar een model worden, hierbij moet je weten hoe je het beste kunt poseren met verschillende zelfverzekerde gezichtsuitdrukkingen. Ook moet je met een elegante stijl op de catwalk kunnen lopen. Daarnaast dien je als model  in het bezit zijn van een professionele portfolio waar je diverse poses en houdingen aanneemt.

Persoonlijk aandacht en veel begeleiding

Door middel van training, opleiding en begeleiding sturen we bij en besteden we extra aandacht aan het feit dat het model nog geen ervaring heeft. We bouwen deze ervaring samen op tot het niveau van allround model. De volledige opleiding tot all round model duurt tussen de 12 en 18 maanden naar gelang de inzet- en beschikbaarheid van het startende model. Wil je werken als model begin dan eerst met een modellenopleiding. We leren je alle aspecten die nodig zijn om jezelf tot een professionele model te ontwikkelen. Je leert bij ons hoe je steeds stralend en verzorgd moet uitzien en hoe je een goede eerste indruk moet maken. Je krijgt alle belangrijke technieken uitgelegd, want dankzij professionaliteit kun je heel goed bij je opdrachtgevers in de smaak vallen. Wie weet misschien is dit voor jou het begin naar een succesvolle modellen carrière!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”