T: 084 874-0349

Try out shows

Alle cursisten van modeopleidingen.nl worden kosteloos opgenomen in ons modellenbestand en zijn direct inzetbaar voor try out projecten. De try out projecten zijn modeshows en/of fotoshoots waar modellen na één training al aan deel mogen nemen. Deze shows zijn bedoeld voor modellen om achter te komen of ze geschikt zijn voor dit vak en of het echt hun ding is. Het is ook erg leuk om te doen voor de startende modellen, omdat ze het pratijkleven tijdens deze try out shows kunnen ervaren.

Try out shows zijn leerzame praktijkoefeningen

Winkeliers stellen hun nieuwe collectie ter beschikking om de try out modellen een heuse modeshow of fotoshoot ervaring te geven. De tryout modellen worden door ons visagisten- en kappersteam onder handen genomen. Door middel van fitters en kleedkamer hulp worden ze verder  begeleid achter de schermen van een try out modeshow. Op deze manier ervaren modellen op kleine schaal hoe het eraan toe gaat tijdens een echte modeshow of fotoshoot. Je ervaart volledig de stress achter de schermen van het hele gebeuren. Tryouts zijn als het ware een praktijkonderdeel van het model onderwijs.

Voordelen van de try out shows

Try out shows zijn erg goed voor een model om ervaring op te  doen. Door de praktijkoefeningen kun je zien waar je het beste in bent en wat je sterke en zwakke punten zijn. Op deze manier kun je achter komen of je helemaal klaar bent voor zo'n modeshow of dat je nog verder moet oefenen met gezichtsuitdrukkingen maken of je looptechniek verbeteren. 

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”