T: 084 874-0349

Werk als model

Werken als model is natuurlijk heel erg leuk om te doen, maar vereist ook veel. Het is een droom van ieder meisje om een model te worden, daarom moet je jezelf kunnen onderscheiden.  Modellenwereld is zeer interessant maar ook zwaar. Je moet gedisciplineerde werkhouding en goede doorzettingsvermogen hebben. Je moet je erg goed kunnen presenteren en goede indruk achterlaten!

Enkele tips

Om jezelf te kunnen onderscheiden, moet je zorgen dat je een uitgebreid portfolio hebt met veel diverse foto's waar je verschillende poses en houdingen durft aan te nemen. Volg een modellen opleiding om jezelf als model professioneel te kunnen ontwikkelen. Verder is het belangrijk om te sporten en gezond te leven, op deze manier krijg je frisse en verzorgde uitstraling. Schrijf je ook in bij een modellenbureau, hierdoor krijg je meer modellenwerk. Modellenbureaus zijn bemiddelaars tussen modellen en opdrachtgevers, waardoor ze sneller voor jou een opdracht kunnen vinden. Het is wel belangrijk om te kijken bij welk modellenbureau jij je gaat inschrijven. Bekijk daarom van tevoren goed hun website, impressie van reeds gedane opdrachten en voorwaarden.

Inschrijven modellenbureau

Je kunt je via modelopleidingen.nl kosteloos inschrijven bij modellenbureau Models Inc Int. Bij Models Inc Int zit je niet vast aan een exclusiviteitscontract. Dit houdt dat je vrij bent om jezelf bij meerdere modellenbureaus in te schrijven. Models Inc Int is een expert in modellenbegeleiding en model management. Ze zijn zelf al jaren actief in de modellenwereld en alles wat erbij komt kijken.
Ben je op zoek naar model werk of model vacatures voor bijvoorbeeld een bepaald soort model? Bij Models Inc Int kun je hiervoor ook terecht. Ze proberen dan zo snel mogelijk voor  jou een bijpassende opdracht te vinden. Bezoek de website en bekijk diverse mogelijkheden van Models Inc Int: http://www.models-inc-int.nl

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”