T: 084 874-0349

Modeshow kinderfeestje

Wil je een uniek en onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Dan is het modeshow kinderfeestje van modelopleidingen.nl een prima optie! Tijdens dit kinderfeestje worden zowel de jarige als de gasten in het zonnetje gezet zodat ze zich als echte modellen zullen voelen! Tijdens het modeshow kinderfeestje krijgen de kids les in hoe ze zich op de catwalk dienen te bewegen. Dit is natuurlijk hartstikke leerzaam, maar ook ontzettend leuk! Denk maar aan alle fun en pret die vooraf gaat aan de modeshow, bijvoorbeeld bij het doorpassen van de kleding. Een catwalk party is niet voor niets het leukste kinderfeestje voor meisjes!

Een echt modellen kinderfeestje!

Een modeshow kinderfeestje is een eendaagse workshop die is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Allereerst wordt iedereen feestelijk ontvangen met iets lekkers te drinken en te snoepen. Daarna is het natuurlijk belangrijk om de pasjes te leren. Daarom leren we iedereen een modellen loopje zodat de kinderen als echte supermodels de catwalk op kunnen. Wanneer er gekozen is voor visagie, dan zullen alle kinderen een beetje make-up op krijgen. Vervolgens gaat het spetterende en flitsende hoogtepunt van het modeshow kinderfeestje plaatsvinden: De catwalk show! Ouders kunnen uiteraard komen kijken. Nadat iedereen de catwalk op is geweest, al lopend op een leuk muziekje, zal de show ten einde zijn. Na afloop van de catwalk party wordt er nog een leuke groepsfoto gemaakt.

Modeshow kinderfeestje met fotograaf

Wil je helemaal uitpakken met het feestje? Dan is een fotograaf natuurlijk ook een mogelijkheid. Behalve dat de kinderen catwalk les krijgen, worden er ook geweldige modellen foto's gemaakt. Ieder kind mag apart op de foto en er wordt uiteraard ook een groepsfoto gemaakt. De fotograaf zal aanwijzingen geven zodat iedereen op zijn mooist op de foto wordt vastgelegd. Dit maakt een modellen kinderfeestje absoluut compleet!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”