T: 084 874-0349

Buitenlandse workshop

1 a 2 maal per jaar organiseert Models Inc Int NL een workshop in het buitenland. Een buitenlandse workshop gaat door in Ibiza, Barcelona, Parijs of London. Deze steden zijn wereldsteden en hebben zowel op mode- als op geschiedenis- en cultuur gebied heel veel te bieden. Tijdens deze workshop zul je veel nieuwe gezichten van de modewereld ontmoeten en voor een model is het natuurlijk zeer belangrijk om te netwerken. Je zal veel nieuwe contacten in het buitenland maken en veel nieuwe vrienden en colleqa's ontmoeten.

Hoe kun jij je hiervoor aanmelden?

Een model in opleiding kan zich hiervoor aanmelden. De beste 4 aanmelders nemen wij mee naar één van onze buitenlandse bestemmingen om daar vervolgens een aantal leuke praktijkervaringen op te doen. Denk hierbij aan een fotoshoot aan het strand, tussen de rotsen, of in de stad, alsook een modeshow op het strand of in de stad, en entertainmentgerichte publiekstrekkers voor de deur van bekende clubs en discotheken.

Zoveel leuke voordelen!

Tijdens een buitenlandse workshop leert een model in opleiding omgaan met stress, tijdsdruk en werken in een geheel andere omgeving en klimaat alsook omgaan met contacten in een andere taal. Buitenlandse workshop zorgen voor teambuilding en zijn altijd gezellig en erg productief voor het model alsook het bureau. Daarnaast is een buitenlandse workshop een goede aanvulling op de portfolio van het model. Een buitenlandse workshop is een onvergetelijke super ervaring die je nooit als model zult vergeten! Kortom je zult het zeker naar je zin hebben! Dus wacht niet lang meer en meld je snel aan, wie weet misschien wordt jij de gelukkige!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”