T: 084 874-0349

Catwalk workshop voor groepen

Ben jij op zoek met je vriendinnen naar een leuk en uniek vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid? Of heb je een bedrijfsuitje of teamuitje met je collega's gepland? Dan ben je bij modelnopleidingen.nl  op het juiste adres! Wij bieden de leukste catwalk workshops die uitermate geschikt zijn voor groepen vrouwen. Tijdens deze workshop kun je samen met je vriendinnen of collega's ervaren hoe het voelt om voor één dag een echt model te zijn. Hierbij leren jullie ook hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen en hoe je houding verbeterd kunt worden. Deze model workshop kan ook worden uitgebreid door bijvoorbeeld een professionele fotoshot of mooie visagie. Jij bepaalt helemaal zelf naar je wens hoe je deze gezellige workshop invult.

Kies voor hetzelfde thema of dezelfde kleuren

Tijdens de model workshop is het ook leuk om samen met je vriendinnen of collega's af te spreken om in een bepaald thema of  in bepaalde kleuren gekleed te komen. Iedereen doet bijvoorbeeld zwarte t-shirt en blauwe jeans aan of iedereen komt gekleed in een thema als Glamour Girls. Alles mag en alles is mogelijk bij modelnopleidingen.nl!

Een onvergetelijk verzorgde middag

Modelnopleidingen.nl zal zorgen voor een onvergetelijk verzorgde middag voor iedereen.  Allereerst wordt iedereen ontvangen met een lekker drankje en diverse hapjes. Hierna krijgen jullie een introductie met professioneel advies over lichaamshouding gevolgd met een catwalk training.  Vervolgens lopen jullie gezellig met zijn allen een glamour modeshow. Wanneer jullie voor de uitgebreide opties als visagie en fotoshoot kiezen, worden jullie allemaal mooi opgemaakt en wordt deze dag door onze professionele fotograaf mooi in beeld vastgelegd.  Hierbij hebben jullie een leuk aandenken aan deze onvergetelijke en gezellige dag samen!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”