T: 084 874-0349

Visagie workshop

Modellen moeten weten hoe ze zichzelf moeten opmaken. Veelal worden modellen voorafgaande aan een boeking door een visagist opgemaakt. Maar als zij castingdagen bezoeken of als hostess werken moet een model zich weten te verzorgen. Een model moet weten hoe ze haar gezicht het beste kan laten stralen. Daarom bieden wij een visagie workshop aan. Tijdens deze make up workshop leer je hoe je de beste puntjes van je gelaat extra kunt benaderen.

Onze visagie workshop

Wij bieden een korte training van 2 uur in de vorm van een visagie workshop. Hierbij leer je ook alle tips wat make up omtrent en op welke manier je diverse soorten make-up het beste kunt aanbregen. Deze workshop visagie bestaat uit - reinigen van de huid- make up tips- aanbrengen dagmake-up en smokey eyes. Tijdens de visagieworkshop leren cursisten het reinigen van de huid, epileren van wenkbrauwen, kleuradvies en het aanbrengen van een dag make-up oftewel een lichte visagie. Ook leren modellen hoe ze feest make-up oftewel zwaardere visagie zoals smokey eyes het beste kunnen aanbrengen. Je moet natuurlijk overdag andere make up dragen dan wanneer je naar een feestje gaat of uitgaat. De make-up workshop is tevens een onderdeel van de catwalkopleiding. Voor alle catwalk cursisten is deze workshop inbegrepen.

Ook toegankelijk voor 'niet modellen'

De visagieworkshop is toegankellijk voor onze modellen alsook voor gezellige meiden en dames van “buitenshuis” om te leren hoe zij zichzelf mooi kunnen opmaken. Tevens zijn dit ook gezellige uitjes voor vriendinnen, moeders en dochters. Denk aan alle plezier en lol dat je tijdens zo'n dag samen kunt beleven. Je kunt gezellig kletsen en lachen met elkaar, instussen krijg je tips die je nodig hebt voor het stralen van je gelaat.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”