T: 084 874-0349

Modellenwerk

Modellenwerk is een vak! De professionals in de modellenwereld zijn het daar absoluut over eens. Helaas is er te weinig of bijna geen gedegen manier om beginners op te leiden voor dit vak, en moesten beginnende modellen het veelal zelf leren door middel van meelopen in de praktijk om ervaring op te doen, met alle gevolgen van dien. Onwetendheid op het gebied van make-up, haar- en huidverzorging maar zeker ook op het gebied van portret- en auteursrecht schiet de kennis van startende modellen vaak schromelijk te kort. Met een goed voortraject vergroot je je kans om professioneel aan het werk te gaan als model dressman of mannequin, en voorkom je dat je in de handen van iemand met verkeerde bedoelingen loopt.

Opleiding volgen bij modelopleidingen.nl

Tijdens onze opleiding leer je alles over het vak modellenwerk en haar vereisten en voorwaarden. Tijdens de opleiding doe je voldoende ervaringen op en natuurlijk werken we gezamenlijk een uitgebreid portfolio uit. Waar je ook zal inschrijven als model, een portfolio is een absolute noodzaak in de modellenwereld. Een portfolio is als het ware een CV van het model. Wil jij werken als model zorg dan voor een goed CV oftewel een uitgebreid portfolio en bordenvol ervaring.

Examenshow in een van onze Try-out shows

Nadat je deze opleiding hebt afgerond, loop je een examenshow in een van onze Try-out shows. Tijdens deze shows/events worden de cursisten beoordeeld door de jury of ze een catwalk-diploma verdienen. Kortom een opleiding bij  modelopleidingen.nl is niet alleen leerzaam, maar ook super leuk om te doen! Tijdens deze catwalkshows heb je ontzettend veel lol, ontmoet  je veel nieuwe gezichten en sta je in de spotlights.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”