T: 084 874-0349

Beoordelingen

Modelopleidingen.nl is continu bezig met het verbeteren van haar diensten. Bij ons staan kwaliteit  en professionele begeleiding centraal, daarom is je mening voor ons heel belangrijk. Wij horen graag wat jullie van onze aangeboden diensten en workshops vinden. Wij vinden het ook interessant om je ervaringen bij modelopleidingen.nl te lezen. Door modelopleidingen.nl te beoordelen help je tevens toekomstige deelnemers, want zij kunnen zo een goed en onafhankelijk beeld vormen van de diensten die wij aanbieden. Je kunt eenvoudig je eerlijke review plaatsen op één van de onderstaande beoordelingswebsites.

Google +

Modelopleidingen.nl is aangemeld bij Google+  en heeft een eigen bedrijfspagina. Op deze beoordelingspagina kun je je reactie over de producten, diensten en ervaringen bij modelopleidingen.nl achterlaten. Op Google+  is het ook mogelijk om je favoriete bedrijf aan te bevelen. Een ranking voor het bedrijf is erg belangrijk dus je zou ons enorm helpen om modelopleidingen.nl te reviewen. Het is echter alleen mogelijk om Google+ beoordelingen achter te laten wanneer je zelf een Google+ profiel hebt.

Klanten beoordeling

Ik ben echt onder de indruk van jouw training en professionele niveau in combinatie met passie die jij hebt. Nogmaals bedankt dat ik mee mag trainen. - Agata

>lees meer

Klanten beoordeling

Dankjewel was een leuke lessss. Ik ga toch maar weer makeup dragen door jullie make-up workshop. - Nina

>lees meer

Gemiddeld wordt Modelopleidingen met een 10,0 uit 10 beoordeeld, gebaseerd op 4 reviews

Plaats: St.odielienberg
Beoordeling:
10 uit 10
Naam:
Jolijn beoordeelde Modelopleidingen met een 10
Geplaatst op:
Berichtje:
Ik wil even zeggen dat ik Models Inc International Nederland geweldig vind, ze zijn erg aardig, de opleidingen zijn super en ze respecteren je zoals je bent. Ze helpen ook ontzettend mee aan je zelfvertrouwen bedankt Models Inc. voor alles tot nu toe :)
Plaats: Kerkrade
Beoordeling:
10 uit 10
Naam:
Chayenne beoordeelde Modelopleidingen met een 10
Geplaatst op:
Berichtje:
Altijd hele gezellige en leerzame lessen bij amanda en Jill !
Plaats:
Beoordeling:
10 uit 10
Naam:
Elenora beoordeelde Modelopleidingen met een 10
Geplaatst op:
Berichtje:
Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you!
Plaats:
Beoordeling:
10 uit 10
Naam:
Nina beoordeelde Modelopleidingen met een 10
Geplaatst op:
Berichtje:
Dankjewel was een leuke lessss ik ga toch maar weer makeup dragen x Nina

Laat hier uw referentie achter:

Naam *:
Plaats:
Beoordeling:
Email adres:
Bericht *:
 
Neem de Captcha code over:

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”