T: 084 874-0349

Over ons

Modelopleidingen is hét opleidingsplatform van zowel casting agency Brand People alsook het gerenomeerde ervaren modellenbureau Models Inc International gevestigd te Nederland en Belgie. Samen zijn wij al meer dan 20 jaar actief in de wereld van glitter& glamour.

Wij organiseren modeshows en missverkiezingen en leveren met veel plezier alle soorten modellen en hostesses naar wens van de klant.

We leren hoe te lopen op de catwalk en hoe je poseert voor de camera maar geven ook een stulkje communicatie en representatie oefening mee aan onze modellen. We leren waarop te letten in de fotografenwereld en helpen met  juridische overeenkomsten alsook beschermen wij het portretrecht van onze modellen door middel van een stukje management en begeleiding op onze startende modellen weg naar de top. 

Model worden?

Meld je aan om kennis te maken met ons team in de volgende regio's  en kom vrijblijvens langs om de introductie bijte wonen plus ontvang NU een GRATIS CATWALKTRAINING!! 

 

Daag ons uit!

Als u zoekt naar modellen laat het ons weten vie de contactpagina wij helpen u graag.

 

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”