T: 084 874-0349

Webpartners Model opleidingen.nl

Hieronder een lijst van de webpartners van Modelopleidingen.nl Dit kunnen zowel model-gerelateerde websites zijn, websites waar we mee samenwerken of website zijn van partners en/of klanten waarvoor we opdrachten hebben verricht.

 

Model gerelateerd

www.Models-Inc-int.nl - Modellenbureau gevestigd in Limburg en investerend partner van modelopleidingen.nl : bekijk hier Models-Inc-Int

Nieuwe opdracht en je moet snel en speciaal 'in shape' komen? Leg eens contact met Personal Body Care : personal training en fitness coaching, ook op afstand advies inzake fitness training en voedingsadvies om af te vallen binnen enkele weken al of juist gezond aan te komen middels spiergroei.

Volg hier de GlowXX spraytan cursus om als model professioneel snel een mooi kleurtje bij jezelf aan te brengen middels airbrush zelfbruiner. Dit zonder de schadelijke UV effecten van de zon op je huid.

www.Model-Worden.com - Handige startpunt met unieke combinatie aanbieding voor meiden die model willen worden. Catwalktraining, houdingsverbetering, poseerposes aannemen, mannequin en hostess les + een photoshoot inclusief makeub set met enorme korting. Alles in 1 pakket om je carriere als model een snelle kickstart te geven : bezoek www.Model-Worden.com

Is er in je relatie sprake van spanning merkbaar vanuit je partner omdat je veel aandacht krijgt als model of weet je zelf niet goed hoe hiermee om te gaan? Al ooit eens een relatiecoach overwogen en eens vrijblijvend de mogelijkheden hiervan te bespreken? Op deze relatietherapie info pagina lees je er meer over, wellicht een goed startpunt.

 

Opleiding websites

www.model4aday.nl - Opleidingen voor modellen met theorie en praktijk - Je vindt het bij Model4aday

Bouw aan je carrière in de modellenwereld door het ontwikkelen van een extra vaardigheid zoals fotografie. Het fotocursus voor beginners op alleopleidingenencursussen.nl helpt je de basis van fotografie te begrijpen, waarbij je leert hoe je professionele foto's maakt om je portfolio te verbeteren en jezelf beter op de markt te brengen.

 

Klanten en partners

PEM is make-up artist en top hairstyliste in één persoon en biedt een breed aanbod aan mogelijkheden op gebied van haar en visagie.

Brandpeople agency : modellenburo alsook castingbureau gericht op de Nederlandse, Engelstalige ( binnen Europa ) en Duitstalige markt. Enorm groot en dagelijks groeiend bestand. Adding human value to Brands & Events : Brand People

www.Hostess Models.nl - Link naar website van campagnepartner Hostess Models. Een pagina volledig in het teken van diensten als hostessbureau.

3eel aanbod van schitterende modellen in de hostessen branche; host, hostess, gastvrouw, gastheer enz. zijn te vinden via deze mooie website, tevens kan er snel informatie of direct een offerte worden aangevraagd : bezoek Hostess Models

Professionele visagie en make-up via Ymfe of via MUA en Visagiste Wies.

https://www.bestinteriors.nl/

Model, Beauty & Fashion websites overige

Model experience workshop : proef en ervaar wat het is om de werkzaamheden en vereisten te gebruiken die je nodig hebt als model.

Coaching Net : informatief website portaal rondom uiteenlopende vormen van coaching. Ook gericht op zelfvertrouwen vergroten en doelen stellen.

Fashion blog met de nieuwste trends & de mogelijkheid de fashion artikelen direct online te kopen met de kleding vergelijker : Bezoek hier www.youstyle.nl

www.Visagieshop.nl - handige website met informatie over visagie. make-up en opmaken. Modelopleidingen heeft ook een visagieworkshop lees hier.

Kapsalon, visagiste & nagelsalon in één: PEM hair make-up nails

Het mode blog van i love mode is de plek om op de hoogte te blijven van de laatste trends op fashion gebied.

Tips voor girls zijn te vinden op het Girlz power magazine. Van fashion trends tot modellen werk, hier is het te vinden.

Blijf op de hoogte van de laatste trends op mode & lifestyle gebied met het online magazine van Zeker hip.

Blijf als aanstaande moeder net zo bij de tijd als altijd en volg de fashion tips voor moeders via het mamma blog van Leuke moeders. Dit is de plek voor al je fashion nieuws.

Alles wat vrouwen interesseert is te vinden op: Fashion Beauty Lifestyle Travel & Food magazine van Vrouwen Info. Blijf op de hoogte van de laatste trends en laat je eens verwennen.

Mooi zijn en blijven is belangrijk. De beauty tips van moois magazine helpen je daarbij.

Ontdek de wereld met de tips van De wereld is mooi. Van fashion en lifestyle tot gewoon praktische tips. Via dit online magazine blijf je op de hoogte.

De start pagina voor België is Belgian start.

Bekijk hier de lammy jacket van Rademakers

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”