T: 084 874-0349

HEB JE 'DANS' ERVARING EN WIL JIJ EEN BIJBAANTJE ALS CATWALK COACH LAAT HET SNEL WETEN!!! VOL=VOL

Intensieve samenwerking met Models Inc International NL. 

Opleiding tot catwalk-coach

Chalans Dance Professionals, marktleider in ons land op het gebied van dansscholen, start samen met Models Inc International Nederland een opleiding tot ‘catwalk-coach’. 

Bewegingskunst zit Chalans in de genen. Het snelgroeiende dansinstituut, met inmiddels vijftig locaties in Nederland, beschikt over een mooi platform met professionele leslocaties. Na het behalen van hun een catwalakcoach opleiding zijn de deelnemers bevoegd om, via cursussen en workshops, modellen te trainen op de catwalk. Na de jaarwisseling zullen de deelnemers leren hoe zij een examenshow kunnen organiseren.

Natasja Jansen, eigenaresse van Chalans Dance Professionals, vertelt: “Al bij de eerste gesprekken met Models Inc International bleek dat we veel chemie met elkaar hebben. Dit internationaal gevestigde bureau zet modellen in voor alle mogelijke gelegenheden, zoals dansopdrachten op feesten, fotoshoots en fashion bookingen alsook hostess jobs tijdens beurzen en evenementen.  We beschouwen de samenwerking en de opleiding, die tot het platform https://www.modelopleidingen.nl behoort, als een waardevolle aanvulling op ons programma.” Meer informatie staat op http://www.models-inc-int.nl en http://www.themodelexperience.nl

Voor info over verdiensten en doorgroei mogelijkheden als catwalkcoach bekijk je deze pagina.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”