T: 084 874-0349

Model worden

Word in enkele weken model door middel van onze opleiding verspreid door Nederland!

Wil jij model worden? Wacht dan niet tot een scout jou toevallig tegenkomt, maar zorg dat je diréct gezien wordt bij potentiële opdrachtgevers. Modelopleidingen helpt je en neemt jou na de opleiding direct op in haar castingbestand.

Een professioneel model worden gebeurt niet als je alleen een mooi koppie en de juiste maten hebt. Als je een succesvol model wilt worden, heb je doorzettingsvermogen nodig, weet je hoe je een camera bespeelt, beschik je over voldoende zelfvertrouwen, een goede houding, en kun je op veel verschillende manieren poseren.

Ik wil model worden, ben ik geschikt?

Om model te worden is het geen vereiste om de perfecte maten te hebben. Er zijn genoeg opdrachtgevers die op zoek zijn naar gangbare modellen. Zo wordt voor een doorsnee bedrijfsfolder geen high-fashion fotomodel gebruikt. De professionals van Modelopleidingen kunnen je vertellen of jij model kunt worden.

Allround model

Met verschillende trainingen word je opgeleid tot allround model. Aan het einde van de opleiding kun je poseren, catwalk lopen, weet je wat je rechten en plichten zijn als model, en word je op weg geholpen in de modellenwereld via vaste opdrachtgevers. Opdrachten als model variëren van hostess tot mannequin/dressman en van fotomodel tot aan catwalkmodel.

Hoe model worden

Je kunt bij ons een complete opleiding volgen om model te worden. De opleiding bestaat uit verschillende trainingen die elk weer op een andere manier jouw modellenprestaties verbeteren. Zo leer je jouw persoonlijke zelfbeeld en zelfvertrouwen te verbeteren zodat je jezelf goed kunt verkopen aan opdrachtgevers en een goede indruk achterlaat. Met behulp van persoonlijk advies over bijvoorbeeld je houding leer je welke posities voor jou en de kleding die je draagt, het mooiste uitkomen in beeld.

Ik wil model worden: wat biedt de opleiding mij?

De opleiding duurt 3 tot 20 weken, afhankelijk van jouw beschikbaarheid voor en tijdens de trainingen. Tijdens 3 intensieve cursusdagen leren je de ins- en outs van diverse aspecten van het modellenwerk. Na de trainingen lopen onze cursisten 3 keer mee in een tryout show voor punten en door middel van deze beoordeling reiken wij tevens ook een erkend Catwalk-Model diploma uit!

De opleiding model worden geeft een allround training:

 • Verhoog je zelfvertrouwen en word assertiever
 • Leer beter communiceren en jezelf verkopen
 • Krijg les van catwalkcoaches met jaren ervaring
 • Verbeter je houding
 • Leer beter poseren voor foto's
 • Verbeter je catwalkloop
 • Leer hoe de modellenwereld werkt
 • Doe ervaring op met modeshows lopen
 • Kom in contact met opdrachtgevers
 • Leer hoe je een goede eerste indruk achterlaat
 • Word model en schrijf je in ons castingsbestand in
 • Bouw een professioneel portfolio op

Ja, ik wil model worden

Wil jij model worden? Vul je gegevens in of neem een kijkje op onze gratis introductieavond. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je wilt deelnemen aan deze vrijblijvende introductieavond. Wij geven uitleg over de opleidingen en beantwoorden graag al je vragen. Schrijf je in!

Ik wil catwalk model worden

Als allround model dien je uiteraard ook over de eigenschappen van een een catwalk model te beschikken. Een Catwalkmodel is ook wel bekend als zijnde een mannequin.

De eigenschappen van een goede mannequin vormen de basis van het modelwezen. Catwalk training, elegantie, houding en sierlijkheid komen binnen het catwalk gebeuren dus zwaarwegend aan bod. Onze opleiding tot model worden leert je dus ook hoe je model kunt worden voor modeshows. De opleiding is specifiek gericht op catwalk lopen, choreografie, lopen op muziekstijlen, showen van diverse kleding (van sportwear tot elegante avondkleding) en accessoires (sjaals, hoeden, tassen, etc.), draaien voor een mooi fotomoment tijdens de show, en de samenwerking met andere modellen op de catwalk.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”