T: 084 874-0349

Catwalk voor beginners

 

Als je professioneel van start wil gaan in de modellenwereld is een goede basis de eerste stap! Stap daarom vrijblijvend binnen op onze introductie avonden en laat je precies vertellen hoe ons bureau te werk gaat. We beantwoorden met plezier al je vragen over de modellenwereld en haar valkuilen. Iedereen is welkom groot of klein. Ook krijg je tijdens deze avond een eerste catwalk training gratis. 

Je inschrijven voor de gratis en vrijblijvende introductieavond kan via het inschrijving formulier onderaan deze pagina. Wil je nog meer info over de trainingen welke samen de opleiding vormen bekijk dan deze pagina : https://www.modelopleidingen.nl/inschrijven-en-kosten.html

Na het volgen van de GRATIS proeftraining besluiten we of je geschikt bent om catwalkmodel te worden. Niet getreurd want als je niet "goed genoeg" als mannequin bent voor de runway, nemen we je toch kostenloos en vrijblijvend op in ons castingbestand en mag ook jij reageren op alle inkomende casting calls van hostess tot candy girl of gridgirl en glamourmodel. Bekijk hier alle soorten modellen.

Twijfel niet langer en begin NU bij het begin....... Meld je vandaag nog aan om persoonlijk kennis te maken met ons team!!! Inschrijven kan via het contactformulier, vervolgstappen ontvang je vervolges via de email!

Inschrijfformulier





Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”