T: 084 874-0349

Hoe kun je inschrijven?

Je kunt je makkelijk inschrijven voor onze aangeboden model opleidingen: mannequin, dressman, fotomodel, hostess/host. Info-avonden. Vanaf 8 september gaan de nieuwe groepen catwlwak opleiding  van start in de volgende regios:

Rotterdam-Den haag-Apeldoorn-Zwolle-Amersfoort-Haarlem-Amsterdam-Alkmaar-Arnhem-Utrecht-Weert-Heerlen-Den Bosch -Tilburg-Helmond-Eindhoven

Vraag ons naar de leslocaties in jou regio en kom vrijblijvend naar de introductie om gratis les te volgen en kennis te maken met ons team.

Kosten

Je kunt in totaliteit aan 4 trainingen deelnemen en 3 tryout shows binnen bovengenoemde opleidingen.  Deze avonden zijn gedurende de weken verspreid. Voor het gehele pakket betaal je 300 euro waarbij een fotoshoot is inbegrepen. Je krijgt hierdoor dus de beschikking over professionele foto's voor je portfoliostart. De eerste les is gratis en vrijblijvend. Neem s.v.p. contact met ons op voor een proeflesaanvraag.

Professionele begeleiding

Onze opleidingen worden gegeven door professionele Catwalkcoaches, die zelf al jaren actief zijn in de wereld van dans en modellen. Onze coaches leren:
– Moderne en klassieke looptechniek
– Verbetering van lichaamstaal en houdingen
– Deelnemers leren nieuwe choreografie
– Er wordt een visagie workshop gegeven
– Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en assertiviteit
– Etiquette en omgangsvorm worden besproken
– Het showen van producten en asseccoires op de runway

Portfolio opbouwen of uitbreiden

Wanneer je graag een portfolio wil opbouwen of uitbreiden, kun je een professionele portfolioshoot bij ons doen. Deze portfoiostart kost € 150 en houdt de volgende aspecten in:
– Visagie & styling
– Camera training
– Professionele fotoshoot
– Begeleiding tijdens poseren
– Inschrijving bureau
– Eigen online pagina
– Setcard
– 5 professionele beelden op HR formaat te gebruiken als portfolio

Catwalk training

Op verschillende avonden zijn er trainingen in het hele land . Tijdens deze trainingen werken wij samen aan je zelfvertrouwen. Tevens leren wij je alle aspecten die bij komen kijken om op het podium te stralen. Deze catwalk-opleiding bestaat uit verschillende categorieën. De kandidaten die zich hiervoor kunnen aanmelden zijn als volgt:

  • 10-15 jaar Teen Mannequin
  • 15-21 jaar Young Mannequin
  • 21-29 jaar fashion Mannequin
  • 29+ Lady Mannequin
  • -21 Male Model
  • 21+ Dressman

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”