T: 084 874-0349

Modellenwerk

Modellenwerk is een vak! De professionals in de modellenwereld zijn het daar absoluut over eens. Helaas is er te weinig of bijna geen gedegen manier om beginners op te leiden voor dit vak, en moesten beginnende modellen het veelal zelf leren door middel van meelopen in de praktijk om ervaring op te doen, met alle gevolgen van dien. Onwetendheid op het gebied van make-up, haar- en huidverzorg ...

Werk als model

Werken als model is natuurlijk heel erg leuk om te doen, maar vereist ook veel. Het is een droom van ieder meisje om een model te worden, daarom moet je jezelf kunnen onderscheiden.  Modellenwereld is zeer interessant maar ook zwaar. Je moet gedisciplineerde werkhouding en goede doorzettingsvermogen hebben. Je moet je erg goed kunnen presenteren en goede indruk achterlaten!

...

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”