T: 084 874-0349

Opleiding tot allround model

Modelopleidingen.nl biedt diverse model opleidingen om een allround model te kunnen worden. Het is aan te raden om een modellen opleiding te volgen zodat je alle aspecten onder de knie krijgt om een allround model te kunnen zijn. Een model word je niet zomaar,  modellenwerk is een vak! Tevens wanneer je een opleiding hebt afgerond, kun je zien waar je goed in bent en wat je sterke en zwakke punten zijn. Je kunt kijken of het modellenwerk ook echt iets voor jou is. Wil jij dit als bijbaantje doen of wil jij jezelf op het modegebied ontwikkelen en er zelfs misschien je baan van maken.

Bij modelopleidingen.nl kun je kiezen uit de volgende opleidingen:
-Mannequin;
-Dressman;
-Fotomodel;
-Hostess/Host.

Ontdek de wereld van een model

Bij ons is iedereen welkom, wij zoeken gewone 'fotogenieke' mensen, zowel vrouwen als mannen tussen 5 en 50 jaar die zich graag tot een allround model willen ontwikkelen.  Onze opleidingen worden door professionals gegeven die zelf heel veel ervaring op het modegebied hebben en al jarenlang in de modewereld aanwezig zijn. Startende modellen krijgen alle hulp en steun die ze nodig hebben om een zo goed mogelijk portfolio op te bouwen en ervaring op te doen. Modelopleidingen.nl biedt catwalk trainingen,  visagie workshops, buitenlandse workshops en try out shows om het hele proces van een model te kunnen ervaren. Alle cursisten krijgen veel persoonlijke aandacht, assertiviteitstraining en looptechniek training. Tevens kunnen modellen opleidingen goed helpen om lichaamstaal en houdingen te verbeteren, zelfvertrouwen op te bouwen en je beter te kunnen presenteren. Onze opleidingen zijn een goede aanvulling op je portfolio en cv en werken alleen in je voordeel!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”