T: 084 874-0349

Fotomodel

Wanneer je fotogeniek bent, betekent het niet dat je gelijk als fotomodel aan de slag kunt gaan. Het is altijd aan te raden om nog een fotomodel opleiding te doen. Tijdens fotomodel opleiding bij modelopleidingen.nl leer je alle aspecten omtrent fotomodel worden onder de knie te krijgen. Fotomodel is inzetbaar voor (nieuwe) mode-items te showen maar ook voor reclame campagnes als tandpasta of shampoo. Een fotomodel dient veelzijdig te zijn en veel diverse gezichtsuitdrukkingen en houdingen te kunnen aannemen.

Waarom fotomodel opleiding bij modelopleidingen.nl?

Modelopleidingen.nl biedt alle professionele hulp, begeleiding en steun voor startende modellen om fotomodel te kunnen worden. Hierbij komen veel dingen aanbod zoals diverse houdingen en poses durven aan te nemen en bepaalde gezichtsuitdrukkingen kunnen maken. Bij modelopleidingen.nl leer je niet alleen hoe je voor de lens moet staan en wat je dan moet doen, maar je krijgt ook catwalk trainingen en visagie workshop aangeboden. Wij bieden een gedegen model opleiding aan met veel persoonlijke aandacht waar je veel ervaring als fotomodel zult opdoen. Deze modellen opleiding duurt 15 avonden waar je tot allround model tot de puntjes professioneel wordt opgeleid.

Hoe word je fotomodel?

Om fotomodel te kunnen worden, moet je niet alleen fotogeniek zijn maar er zijn natuurlijk ook een aantal andere eisen waar je moet aan voldoen. Je moet een maatje tussen 34-36 hebben en je moet minimaal 1,74m lang zijn. Je kunt wel vanaf je 14-de met dit modellenwerk beginnen. Fotomodellen moeten ook goed weten hoe ze een product het beste kunnen presenteren.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”