T: 084 874-0349

Hostess/Host

Sommige evenementen vereisen extra persoonlijke aandacht, assistentie en begeleiding. Hierbij kan worden gedacht aan aspecten als gasten drinken in te schenken, weg te wijzen, relatiegeschenken of goodbags uit te delen, vragen te beantwoorden en informatie over het event te geven .Om deze persoonlijke aandacht aan de gasten te kunnen geven, zijn er gastvrouwen/gastheren die als hostess en host worden genoemd. Hostesses en hosts zijn getraind om de bezoekers het zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Hiervoor moet je natuurlijk een opleiding voor hebben afgerond en moet je sociaal gericht zijn.

Hostess/host opleiding

Modelopleidingen.nl biedt een hostess/host opleiding aan, die 15 avonden zal duren. Tijdens deze opleiding wordt er veel aandacht besteed aan communicatietrainingen en klantgerichtheid. De cursisten krijgen uitleg over hoe ze gasten tijdens een event moeten begeleiden. Ook worden de cursisten getraind in gezichtsuitdrukkingen en diverse houdingen. Het is tevens zeer belangrijk voor een hostess/host om een zeer vriendelijke uitstraling te hebben en gasten te kunnen entertainen. Ze moeten op de bezoekers af kunnen stappen om bijvoorbeeld vragen te stellen of alles naar wens is. Wij bieden professionele begeleiding en benodigde punten om een hostess/host te kunnen worden.

Voor diverse werk inzetbaar

Hostess/host  werk is zeer leuk om te doen, tevens is dit werk veelzijdig. Je ontmoet veel nieuwe mensen, je maakt veel nieuwe contacten en je bezoekt verschillende soorten evenementen. Als hostess/host kun je worden ingezet voor activiteiten als beurzen, congressen, events, seminars of bedrijfsfeesten. Je bent een aantrekkelijkheidsfactor en visitekaartje van het bedrijf, dus er wordt ook gemotiveerde houding en serieuze inzet van je verwacht.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”