T: 084 874-0349

Bedankt voor je aanmelding!

Wij streven er naar met al onze leden persoonlijk kennis te maken en heten jou van harte welkom op één van onze introductieavonden.
Een gezellige bijeenkomst waar we precies uit zullen leggen hoe wij werken en wat je van ons kunt verwachten. Zowel in de opleidingsfase alsook binnen het modellenbureau hierna.
Tevens geven wij graag persoonlijk antwoord op al je vragen over modellenwerk en hoe je dit het beste kunt opstarten, uitbreiden of doorzetten.

De introducties vinden plaats in de avonduren tussen 19:00 en 22:00 uur op één doordeweekse dag in de aangegeven week. Hou je mailbox goed in de gaten, je ontvangt spoedig de gedetailleerde uitnodiging retour.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”