T: 084 874-0349

Catwalk Mannequin

Modelopleidingen.nl biedt een catwalk mannequin opleiding aan. Je kunt 20 avonden deelnemen aan deze opleiding waardoor je alle ins en outs van het modellenwerk onder de knie kunt krijgen. Het is altijd beter om een opleiding te volgen voordat je als catwalk model (ook wel mannequin genoemd) aan de slag gaat, omdat je er op deze manier achter kunt komen of modellenwerk ook echt iets voor jou is. Bij onze mannequin opleiding krijg je alle professionele hulp die je nodig hebt om een allround model of op zijn minst catwalkmodel te kunnen worden.

Mannequin opleiding bij modelopleidingen.nl

Een mannequin is een model, meestal vrouwelijk, dat haute couture tijdens modeshows op de catwalk showt. Dit doet ze op een elegante en stijlvolle manier. Tijdens een modeshow is een mannequin het middelpunt en staat ze volledig in de spotlights. Een mannequin model moet zich soepel kunnen bewegen en kleding op een perfecte manier kunnen tonen aan het publiek. Bij modelopleidingen.nl krijgen de cursisten catwalk trainingen zodat ze over de juiste looptechniek kunnen beschikken. Met professionele begeleiders wordt er ook aan de houding en lichaamstaal gewerkt. Het opbouwen van zelfvertrouwen komt tijdens deze opleiding ook aanbod.

Eisen om een mannequin model te kunnen worden

Er zijn natuurlijk een aantal eisen wanneer je een mannequin model wilt worden. Bij mannequin modellen is 1,80m zo'n beetje de ideale lengte. Ze moeten ook over juiste maten beschikken. Vaak zijn mannequin modellen dunner dan fashion modellen, maar er zijn ook fashion modellen die tevens als mannequin modellen werkzaam zijn.  Een mannequin  moet natuurlijk ook een verzorgde uitstraling hebben. Bij modelopleidingen.nl krijg je een visagie workshop aangeboden, zodat ze zichzelf kunnen opmaken en verzorgen zoals een echt model.

Neem nu contact met ons op via de contactpagina of het contactformulier onderaan deze pagina. We zullen je vervolgens de vervolgstappen via de mail toesturen!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”