T: 084 874-0349

Modellenbureau Alkmaar

Inschrijven bij een modellenbureau doe je het liefst in de buurt van jouw woonplaats. Opdrachtgevers zoeken namelijk vaak modellen die wonen in de buurt van de werklocatie. Dit scheelt hun weer in de kosten. Bovendien is het voor jezelf ook praktischer. Je hoeft dan niet telkens ver te reizen voor je model opleiding. ModelOpleidingen.nl is gespecialiseerd in het geven van modelopleidingen. De model opleiding behandelt alle onderdelen die voor modellen van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan het lopen op de catwalk, visagie en zelfvertrouwen.

Neem voor meer informatie over ons modellenbureau in Alkmaar contact op via 0495-750430.

Model opleiding

Model worden is niet eenvoudig. Het vergt niet alleen talent, maar ook doorzettingsvermogen, kennis en zelfvertrouwen. Het ene heb je, het andere kun je leren. Wil jij ook leren hoe je model moet zijn? Dan kun je je het beste inschrijven bij ons modellenbureau. Je krijgt les in Alkmaar, en o.a. in de volgende vakgebieden:

  • bewegingsleer en persoonlijke presentatie;
  • het showen van kleding;
  • etiquette;
  • teamwork.

Je kunt via ons modellenbureau in Alkmaar een gratis proefles volgen. Je maakt dan kennis met de rest van je team en je kunt kijken of de model opleiding echt iets voor jou is.

De introductie voor Alkmaar vindt plaats in Amsterdam: Mirrorcenter, Tergouwestraat 3, Amsterdam. De avond is alleen op afspraak toegankelijk! Vul onderstaand formulier in zodat we je op de hoogte kunnen brengen van de volgende data.

Inschrijven modellenbureau

Het inschrijven bij ons modellenbureau gaat heel eenvoudig. Vul je gegevens in op de pagina inschrijven. Wij vragen enkel om een foto en om de gewenste locatie, in jouw geval waarschijnlijk Alkmaar. Heb je vragen omtrent het inschrijven bij ons modellenbureau? Dan kun je ook ons contactformulier invullen. Tevens kun je bellen naar 0495-750430.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”