T: 084 874-0349

Model Opleiding Amersfoort

Met de model opleiding Amersfoort word je klaargestoomd voor je carrière als model. Of je nu starter bent of al wat ervaring hebt met modellenwerk, je kunt altijd leren meer uit te blinken als model en zo meer opdrachten binnenslepen.

Aanmelden modellenbureau

Bij je aanmelding voor de model opleiding Amersfoort word je ook ingeschreven bij Models INC-Int NL. Dit is een Nederlands modellenbureau met uiteenlopende opdrachten van verschillende klanten. Models INC-Int NL werkt samen met Modelopleidingen.nl. Je hoeft dus niet zelf te zorgen voor het aanmelden bij een modellenbureau en wordt stap voor stap begeleid binnen jouw persoonlijke proces van succesvol model worden. Models INC-Int NL fungeert ook als bemiddelaar tussen jou en opdrachtgevers. Heb je een vraag of een probleem? Je staat er niet alleen voor.

Model worden

Opdrachten bij klanten haal je binnen als je klaar bent voor de modellenwereld en professioneel werkt. De model opleiding Amersfoort zorgt hiervoor! Je leert allereerst je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid bij te schaven waar nodig. Alleen met de juiste uitstraling krijgt de opdrachtgever de goede indruk van jou als professioneel model. Als je goed weet wat je waard bent als model kun je jezelf beter verkopen. Hierna is het zaak om de verwachtingen van de betalende klant tegemoet te komen. Je moet shinen op de catwalk, op foto's, en de kleding en accessoires die je draagt moeten in het oog springen bij kijkers. Bij de model opleiding leer je hoe je over de catwalk moet lopen, hoe je accessoires showt, hoe je soepel draait, hoe je loopt op verschillende soorten muziek. Kortom: hoe je ervoor zorgt dat de klant tevreden is met jou als model.

Wil jij model worden en leren hoe je succesvol wordt? Dan is de model opleiding Amersfoort iets voor jou.

Neem anders een kijkje op de gratis introductieavond voor omgeving Amersfoort, op de locatie: Danscentrum De Belgische Keizer, Melkmarkt 58 Zwolle. Voor deze introductie is een inschrijving nodig, schrijf je daarom hieronder in om op de hoogte te blijven van de nieuwe data.

Als je al ervaring hebt met modellenwerk, heeft Modelopleidingen.nl leuke workshops waarmee je jezelf nog beter leert verkopen en/of je portfolio uitbreidt.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”