T: 084 874-0349

Model opleiding Amsterdam

Begeleiding, opleiding en organisatie is zeer belangrijk voor een model. ModelOpleidingen zorgt voor modelopleidingen en -trainingen in het hele land, zo ook in Amsterdam. Wil je je inschrijven bij een modellenbureau in Amsterdam? Bekijk dan eerst het aanbod van ModelOpleidingen.nl, wij kunnen ook fungeren als modellenbureau in Amsterdam! ModelOpleidingen.nl is een modellenbureau actief in de regio Amsterdam. Wij zijn werkzaam als boekingskantoor waarbij modelmanagement een van onze diensten is. Je kunt je altijd zelf opgeven voor boekingen in Amsterdam.

Catwalktraining

Wil je model worden in Amsterdam? Dan is het o.a. belangrijk dat je catwalk lopen onder de knie krijgt. Tijdens onze catwalk training, welke onderdeel uitmaakt van de modelopleiding, wordt jouw basis als catwalkmodel gelegd. De focus ligt bijvoorbeeld op je houding en je voetbeweging maar ook op je gebaren en draaien. Uiteraard wordt de training net zoals de opleiding gegeven door een professionele en zeer ervaren docente. Model worden in Amsterdam doe je dus met ModelOpleidingen.nl!

Eenvoudige inschrijving

Inschrijven bij ons modellenbureau voor de regio Amsterdam is heel eenvoudig. Wij geven opleidingen en trainingen in het hele land en inschrijving gaat online via onze website. Je wordt direct uitgenodigd voor een introductieavond bij jou in de buurt, dus ook in Amsterdam!

De opleidingslocatie voor de regio Amsterdam is: Mirrorcenter, aan de Tergouwestraat 3, Amsterdam. De introductieavond is alleen toegankelijk op afspraak. Vul onderstaand contactformulier in en we houden je op de hoogte van de nieuwe data!

Je wordt online gecast en inschrijven is kosteloos. Wil je meer informatie over onze procedure of ons modellenbureau, dan vul je ons contactformulier in of bel je met 0495-750430.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”