T: 084 874-0349

Model Opleiding Arnhem

ModelOpleidingen.nl is een modellenbureau actief in de regio Arnhem. Wij bieden diverse diensten, workshops en opleidingen aan die jou helpen model te worden.

Ervaring

Model Opleidingen heeft jarenlange ervaring in de modellenwereld en alles wat daarbij hoort. Model worden houdt meer in dan het hebben van maatje 34, en daarom is Model Opleidingen opgericht. Model Opleidingen werkt als boekingskantoor voor opdrachtgevers en als castingbureau voor modellen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe modellen, zowel startend als gevorderd. Heb je interesse, dan kun je je gratis online aanmelden.

Opleidingen

Model worden doe je niet zomaar. Een model opleiding kan het begin zijn van een echte carrière als (catwalk)model. In onze opleidingen behandelen wij de verschillende facetten van het model worden. Wil je graag allround model worden? De basis wordt gelegd tijdens een catwalkopleiding waarin o.a. de volgende onderdelen aan bod komen:

  • wijze van bewegen;
  • uitstraling;
  • presentatie;
  • draaien;
  • choreografie;
  • visagie.

Zoals je ziet is de model opleiding alles behalve eentonig en komen verschillende technieken aan bod die je nodig hebt om succesvol te worden in de modellenbranche.

Model opleiding in Arnhem

Wil jij modellen worden en ben je op zoek naar een modellenbureau in de regio Arnhem? Dan heb je geluk, want ModelOpleidingen.nl gaat van start met een model opleiding in Arnhem. Tijdens wekelijkse trainingen leer jij de kneepjes van het vak, getraind door een professionele en ervaren catwalkcoach. De vaardigheden die wij je leren vormen het fundament voor een succesvol model. Denk niet alleen aan:

  • etiquette;
  • figuurlopen en;
  • kleding showen,

Ook teamwork zal een belangrijk deel uitmaken van de training.

Interesse in de model opleiding bij ons modellenbureau, in de regio Arnhem? Vraag ons naar de leslocaties en schrijf je online in!

De leslocatie voor omgeving Arnhem is: Chalans Dance Professional, Smaragplein 170, Utrecht. Voor de gratis introductieavond moet je je even inschrijven. Dat kan via het contactformulier hieronder.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”