T: 084 874-0349

Model Opleiding Den Bosch

Zowel ervaren en onervaren modellen kunnen deelnemen aan de model opleiding in Den Bosch. Naast de opleiding voor allround model biedt Modelopleidingen.nl ook de nieuwe opleiding Catwalk model en verschillende workshops. Heb je al wat ervaring en wil je niet een jaar erover doen om klaargestoomd te zijn voor de modellenwereld? Kies dan uit het aanbod workshops van model opleiding Den Bosch en doe bijvoorbeeld alleen ervaring op met catwalklopen.

Catwalk model

Wil je catwalk model worden? Dan kun je ook bij Modelopleidingen.nl terecht. Je leert dan de basis van het vak en doet praktische ervaring op met catwalklopen. Je houding verbetert, je leert soepel draaien op de catwalk, weet hoe je de mode op de catwalk 'verkoopt' en hiernaast krijg je persoonlijke begeleiding en wordt je uitstraling en zelfvertrouwen een boost gegeven. Als eindstreep van de opleiding doe je mee in een catwalkshow met een zaal vol publiek en wordt je beoordeeld door 8 juryleden, elk met eigen ervaring in de mode(llen)wereld.

Model worden met de model opleiding Den Bosch

De model opleiding Den Bosch heeft een breed aanbod aan model opleidingen. Modelopleidingen.nl is aangesloten bij Models INC-Int NL. Dit is een Nederlands modellenbureau dat al meer dan 10 jaar werkzaam is in de branche. De model opleidingen worden dan ook door heel Nederland gegeven, waaronder ook Den Bosch.

De leslocatie en locatie van de introductieavond in Den Bosch: Chalans Dance professionals, Tolbrugstraat 16, 's-Hertogenbosch. Je kunt alleen op afspraak naar de introductieavond komen. Wil je weten wanneer de nieuwe introductieavonden plaatsvinden? Vul dan hieronder het contactformulier in.

Aanmelden modellenbureau Models INC-Int NL

Wil je model worden of ben je model? Dan kun je je geheel gratis aanmelden bij modellenbureau Models INC-Int NL. De modellen worden breed ingezet: van hostess tot lingeriemodel en van promotiemodel tot catwalkmodel. Bij het aanmelden bij het modellenbureau ben je direct verzekerd van een goede afhandeling van opdrachten en betalingen. Models INC-Int NL bemiddelt namelijk ook tussen de modellen en de opdrachtgevers. Zo sta je er niet alleen voor en kun je altijd terecht bij het modellenbureau.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”