T: 084 874-0349

Model worden in Den Haag

Model worden in een grote stad als Den Haag is niet gemakkelijk. Er is veel concurrentie en het is moeilijk om het juiste castingbureau in Den Haag te vinden. Voor dat laatste hebben wij gelukkig de oplossing. Model Opleidingen biedt haar diensten namelijk aan als modellenbureau in Den Haag. Bij ons kun je een opleiding tot allround model volgen, met extra aandacht voor speciale onderdelen als het lopen op de catwalk, visagie en zelfvertrouwen.

Catwalk

Tijdens de modelopleiding wordt er o.a. aandacht besteed aan het lopen op de catwalk. Wekelijkse trainingen leveren de basis voor een (beginnend) catwalkmodel. Je leert hoe je moet lopen op bepaalde muziek, op hoge hakken en hoe je moet draaien aan het einde van de catwalk.

Visagie

Wanneer je een boeking krijgt als model kan het zijn dat de opdrachtgever van je verlangt dat je jezelf kan opmaken en stylen. De modellenopleiding leert jou daarom ook hoe je jezelf moet mooi maken met make-up, maar ook hoe je daarvoor én daarna je huid weer goed moet reinigen. Ook dit hoort erbij wanneer je model wilt worden in Den Haag!

Zelfvertrouwen

Wanneer je je gaat inschrijven bij een castingbureau in Den Haag is het belangrijk dat je een bepaalde mate aan zelfvertrouwen hebt. Je kunt dan namelijk geboekt worden door opdrachtgevers en zij verwachten iemand die zelfverzekerd is en dit ook uitstraalt. Omdat zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid niet bij iedereen even vanzelfsprekend is, is een deel van de modellenopleiding ook hierop gericht.

Bij ons modellenbureau in Den Haag krijg je dus het hele pakket: opleiding, catwalktraining, visagieles en een cursus zelfvertrouwen opbouwen. Wil je meer weten over model worden in Den Haag of over ons castingbureau in Den Haag? Stuur dan een e-mail naar info@modelopleidingen.nl.

Je kunt ook de gratis introductieles volgen. De locatie hiervoor is voor omgeving Den Haag: Danscentrum de Klerk, Delftsestraat 5, Rotterdam. Schrijf je middels onderstaand formulier in voor de introductieavond en we laten je weten wanneer de nieuwe avonden plaatsvinden!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”