T: 084 874-0349

Model Opleiding Eindhoven

Wil jij model worden? Modelopleidingen.nl biedt diverse opleidingen om jou hierbij te helpen!

Modelopleidingen.nl is het opleidingsinstituut van Models INC-Int NL, een modellenbureau met meer dan 10 jaar praktijkervaring. Bij de model opleiding Eindhoven kun je je gratis aanmelden bij dit modellenbureau. Tijdens en na de opleiding om model te worden, kun je via dit modellenbureau verschillende opdrachten krijgen. Models INC-Int NL werkt namelijk nauw samen met modelopleidingen.nl. Met deze samenwerking krijg jij alle hulp en begeleiding om succesvol model te worden en opdrachten binnen te slepen!

Model worden met de model opleiding Eindhoven

Bij de model opleiding Eindhoven leer je alles wat je nodig hebt bij je beginnende carrière als model. De opleiding catwalk model worden is nieuw en richt zich specifieker op hoe je je op de catwalk goed presenteert. Dat modelabel of dat modebedrijf moet je namelijk vaker boeken! Daarom leer je bij de opleiding:

  • Zelfverzekerd over te komen
  • Zelfvertrouwen en persoonlijkheid uit te stralen bij gesprekken én op de catwalk
  • Goed om te gaan met alle hectiek rondom de modewereld en modeshows lopen
  • De klassieke catwalkloop onder de knie te krijgen
  • Catwalklopen op verschillende muziekgenres
  • Soepel en toch krachtig draaien op de catwalk
  • Je complete outfit op de catwalk goed te verkopen


Na de opleiding doe je examen en loop je mee in een echte modeshow. Je wordt beoordeeld door 8 modeprofessionals, waaronder de catwalkcoach waarvan je les hebt gehad.

Volg de gratis introductieles. De leslocatie voor Eindhoven is: Chalans Dance Professionals, aan de Hoogstraat 105A in Eindhoven. Deelnemen aan de introductie kan enkel op afspraak, meld je daarom even aan via het contactformulier om op de hoogte te blijven van de nieuwe introductieavonden!

Aanmelden modellenbureau

Je kunt je gratis aanmelden bij modellenbureau Models INC-Int NL, ook als je geen opleiding bij Modelopleidingen.nl hebt gevolgd. Het bureau is altijd op zoek naar nieuwe modellen!

Ben je al model en wil je geen complete opleiding volgen, maar wil je wel jezelf verbeteren in bijvoorbeeld presentatie, verzorging of catwalklopen? Modelopleidingen.nl heeft naast de opleidingen ook workshops waarmee je je modelcarrière een boost geeft.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”