T: 084 874-0349

Model opleiding Haarlem

Wil jij model worden? Woon je in (de buurt van) Haarlem? Dan kun je je nu inschrijven bij ons modellenbureau. Sinds kort zijn wij ook in Haarlem van start gegaan met de model opleiding die jou opleidt tot een echt catwalkmodel! Bovendien is aanmelden bij Model Opleidingen erg eenvoudig: schrijf je online in!

Catwalk model worden

Wil je het liefst catwalk model worden? Dan zit je bij ModelOpleidingen.nl goed! Het lopen op de catwalk is een belangrijk onderdeel van het model worden. Inschrijven bij ons modellenbureau en het volgen van de catwalktraining zijn dus een uitstekende combinatie. Het lopen op de catwalk en alles wat daarbij hoort leren wij je aan in circa 20 trainingen. Je oefent in de praktijk en legt bij ons de basis voor een allround model. Niet alleen talent, maar ook techniek is van belang. De cursus is niet alleen aan te raden voor diegenen die model willen worden, maar ook voor mensen met belangrijke functies.

Waarom ModelOpleidingen.nl?

Wanneer je je wilt inschrijven bij een modellenbureau in Haarlem, dan kies je voor ModelOpleidingen.nl:

  • Gratis en online inschrijven
  • Opdrachten van échte opdrachtgevers die je zelf uit kunt kiezen
  • Professionele model opleiding in de omgeving van Haarlem
  • Alle specialisaties worden behandeld: hostess, catwalk model, mannequin, dressman, visagie en meer;
  • Persoonlijk contact en service;
  • Een weg naar ware vriendschappen!

Wil jij je aanmelden bij ons modellenbureau? Je kunt bij ons gratis een proefles volgen in de buurt van Haarlem.

De locatie voor de introductie van Haarlem is in Amsterdam: Mirrorcenter, Tergouwestraat 3, Amsterdam. De avond is alleen op afspraak toegankelijk, meld je daarom via onderstaand formulier even aan zodat we je op de hoogte kunnen brengen van de volgende data.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”