T: 084 874-0349

Model Opleiding Heerlen

Model opleiding Heerlen verzorgt diverse model opleidingen van Models INC-Int NL, een Nederlands modellenbureau met meer dan 10 jaar ervaring. De model opleiding in Heerlen, waaronder de opleiding catwalk model, wordt ook aangeboden op andere plaatsen in Nederland.

Model worden met de model opleiding Heerlen

Bij Models INC-Int kun je terecht als ervaren model, maar ook als je model wilt worden en totaal onervaren bent. Als je onervaren bent, kun je model worden met een opleiding van Modelopleidingen.nl. Hier wordt je met een complete opleiding klaargestoomd voor de modellenwereld. Naast de opleiding kun je ook kiezen voor een workshop om jezelf te verbeteren in bijvoorbeeld alleen catwalklopen.

Catwalk model

Een opleiding van Modelopleidingen Heerlen is de opleiding catwalkmodel. Hierbij wordt modellen (i.o.) de basis geleerd omtrent het vak van mannequin of dressman. De opleiding is praktijkgericht en leert je dus op praktische wijze hoe je je als model goed presenteert om aangenomen te worden voor meerdere jobs. Je leert de klassieke catwalkloop, verbetert je houding, leert hoe je in een soepele beweging draait, en hoe je de kleding en accessoires op de catwalk goed tot hun recht laat komen. Hiernaast word je persoonlijk begeleid om je uitstraling en zelfvertrouwen te verbeteren.

Als eindexamen doe je mee in een try-out catwalkshow met écht publiek. Op die manier ervaar je hoe het is om als model ingehuurd te worden voor een modeshow. Je wordt bij deze show beoordeeld door een jury van 8 personen, waarvan elk jurylid ervaring heeft in en/of kennis heeft van de modellenwereld.

Aanmelden modellenbureau Models INC-Int NL

Zowel ervaren als onervaren modellen kunnen zich aanmelden bij het modellenbureau Models INC-Int NL. Het modellenbestand van Models INC-Int NL is zeer gevarieerd. Opdrachtgevers hebben de keuze uit: hostesses, promotiemodellen, catwalk modellen, lingeriemodellen, fotomodellen, mannelijke modellen, etc. Het modellenbureau wil een zo ruim mogelijke keuze hebben voor bedrijven en andere opdrachtgevers en is daarom altijd op zoek naar nieuwe modellen. Models INC-Int NL fungeert tevens als bemiddelaar tussen beide partijen (de modellen en de opdrachtgevers). Aanmelden bij modellenbureau Models INC-Int NL is geheel gratis!

Volg anders eerst een introductieles in Heerlen op de locatie: RMS Dance Events, aan de Heerenweg 274 Heerlen. Het is alleen mogelijk om naar de introductieavond te komen op afspraak. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe introductieavonden? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”