T: 084 874-0349

Model Opleiding Helmond

Altijd al model willen worden, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Volg de Model opleiding in Helmond en je bent hierna helemaal klaar om aan de slag te gaan als professioneel model!

Model worden is niet voor iedereen weggelegd. Dit heeft niet altijd te maken met het uiterlijk, want opdrachtgevers zijn op zoek naar allerlei soorten en maten modellen. Het gaat om de juiste attitude en uitstraling. Als model moet je jezelf kunnen verkopen. Dit doe je door een goede en frisse uitstraling te hebben. Je moet zelfvertrouwen hebben, want onzekerheid zien mensen. Een model moet naast zichzelf kleding, accessoires en andere zaken kunnen verkopen. Een goede uitstraling en zelfvertrouwen is daarom de basis van een goed model.

Model worden met de Model opleiding Helmond

Met de Model opleiding Helmond word je klaargestoomd voor de hectische modellenwereld. Na de opleiding ben je opgeleid tot catwalk model. Je leert:

  • Je houding te verbeteren
  • Zelfverzekerd over te komen
  • Kracht uit te stralen (ook op de catwalk)
  • Catwalklopen op verschillende muzieksoorten
  • Soepel draaien op de catwalk
  • Accessoires subtiel 'verkopen' op de catwalk
  • Te zorgen dat klanten jou onthouden
  • Een goede indruk te maken waarmee je opdrachten kunt binnenslepen!

Aanmelden modellenbureau

Modelopleidingen.nl is het opleidingsplatform van Models INC-Int NL, een Nederlands modellenbureau. Aanmelden bij modellenbureau Models INC-Int NL gebeurt in combinatie met de aanmelding voor de Model opleiding Helmond. Het modellenbureau en modelopleidingen.nl werken nauw samen en hiermee ben je als startend model verzekerd van praktijkervaring. De opdrachten van Models INC-Int NL zijn erg divers. Zo kun je opgeroepen worden als promotiemodel, maar kun je ook aan de slag gaan als fotomodel of catwalkmodel. Iedereen kan model worden, want de opdrachtgevers zijn alle op zoek naar een ander soort model. Modellen hoeven dus niet maatje 34 te hebben, maar worden gezocht in allerlei soorten en maten.

Wil jij je droom werkelijkheid maken en model worden? Meld je aan bij de opleiding en zet de eerste stap!

Je kunt ook eerst even een kijkje nemen bij de gratis introductieavond. De locatie voor Helmond is: Chalans Dance Professionals, Hoogstraat 105A  Eindhoven. Deelnemen aan de introductie kan enkel op afspraak, meld je aan via het contactformulier om op de hoogte te worden gehouden van de nieuwe introductieavonden!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”