T: 084 874-0349

Model Opleiding Rotterdam

Ben je op zoek naar een modellenbureau in Rotterdam? Model Opleidingen is ook actief in de regio Rotterdam. Wij bieden diverse diensten en workshops aan. Hiervan is de 12 tot 18 maanden durende modellenopleiding de belangrijkste.

Catwalktraining

Één van de belangrijkste aspecten van het model zijn is het lopen op de catwalk. Ons modellenbureau in Rotterdam besteedt daarom veel aandacht aan catwalktraining. Zelfvertrouwen is nodig, en een goede houding op de catwalk is essentieel. Tijdens de catwalkopleiding leren onze modellen alles over het plaatsen van de voeten, het showen van kleding en verschillende passen. Wil je ook deze catwalktraining volgen? Kies er dan voor model te worden in Rotterdam.

Aanmelden modellenbureau

Het aanmelden bij ons modellenbureau is heel eenvoudig en bovendien gratis. Je meldt je online aan door middel van het inschrijvingsformulier. Wanneer je je opgeeft bij ons modellenbureau in Rotterdam ga je naar een leslocatie in jouw regio en maak je kennis met je team. Je krijgt professionele begeleiding van ervaren catwalkcoaches. Lijkt het je wat? Aarzel dan niet langer en schrijf je in bij ons modellenbureau in Rotterdam!

De les- en introductieavondlocatie voor omgeving Rotterdam: Danscentrum De Klerk, aan de Delftsestraat 5 in Rotterdam. Schrijf je in via het contactformulier hieronder en we houden je op de hoogte van de nieuwe data!

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”