T: 084 874-0349

Model Opleiding Utrecht

Voor ons modellenbureau in Utrecht is ModelOpleidingen.nl op zoek naar geschikte modellen met een frisse, vernieuwende uitstraling. Wil jij model worden en woon je in de omgeving van Utrecht? Dan kun je je nu aanmelden bij ons modellenbureau!

Model worden

Model worden doe je niet zomaar. Je moet hier hard voor werken en bovendien bepaalde eigenschappen hebben. Je kunt het echter wel leren. ModelOpleidingen.nl heeft hiervoor de modelopleiding gestart. De modelopleiding is een 12 tot 18 maanden durende training waarin alle facetten van het model worden aan bod komen. Zo wordt er bijvoorbeeld veel aandacht besteedt aan het lopen op de catwalk; een absolute must voor modellen! Praktijkervaring is bovendien essentieel wanneer je op catwalk model wilt worden.

Hoe kun je je aanmelden bij ons modellenbureau?

Wil je model worden en je aanmelden bij ons modellenbureau in de regio Utrecht? Dat kan in een paar zeer eenvoudige stappen:

  • Kies de modelopleiding in jouw regio (Utrecht);
  • Schrijf je in voor de introductieavond en cursus;
  • Maak kennis met het team in jouw regio!
  • Start met de 15 (catwalk)trainingen die van jou een model maken!

Heb je nog vragen omtrent de inschrijving of over andere zaken? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.

De leslocatie en locatie van de gratis introductieavond van Utrecht is: Chalans Dance Professional, Smaragplein 170, Utrecht. Voor de introductieavond dien je je in te schrijven. Dit kan via het contactformulier hieronder.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”