T: 084 874-0349

Model worden in Weert

Altijd al model willen worden? Model worden kan nu ook in Weert (en omstreken)! Via onze website kun je je online inschrijven. Het enige dat we hiervoor nodig hebben zijn enkele gegevens en een foto van jou. Zien wij iets in jou, dan wordt je opgenomen in ons modellenbestand en uitgenodigd om deel te nemen aan onze model opleiding. Aanmelden bij ons modellenbureau is dus zeer eenvoudig.

Model opleiding

Deelnemen aan de model opleiding is een verstandige zet voor zowel beginnende als de wat meer ervaren modellen. Tijdens een introductieavond maak jij kennis met het team uit de regio en uiteraard ook met ons. In Weert gaan we aan de slag met de verschillende facetten van de training, waarbij catwalk lopen een belangrijk onderdeel vormt. Catwalk lopen is namelijk de basis van het model wezen. Je leert niet alleen met je heupen draaien, maar ook hoe je moet bewegen op een choreografie en je krijgt een visagie workshop.

Opdrachten

Wanneer je van start gaat met de model opleiding en je je hebt ingeschreven bij ons modellenbureau wordt je opgenomen in ons castingbestand. Wanneer wij nieuwe opdrachten krijgen zetten wij deze opdrachten uit bij onze modellen (die voldoen aan de eisen van de opdrachtgever). Wanneer je bij ons de model opleiding volgt, maak je ook kans om dit type opdrachten te vervullen. Denk bijvoorbeeld aan een modeshow lopen, hostess zijn op een beurs en nog veel meer opdrachten! Een opdrachtgever zoekt vaak een model uit de regio van de opdracht. Je maakt dus sowieso al veel kans om opdrachten in de regio Weert te doen.

Aanmelden modellenbureau

Woon je in de buurt van Weert en wil je deelnemen aan onze model opleiding? Dan kun je je online inschrijven bij ons modellenbureau. Stuur een foto en je gegevens op naar ModelOpleidingen.nl, en vermeld dat je je wilt inschrijven voor de model opleiding. Je zult dan van ons een uitnodiging ontvangen voor de training in Weert.

De leslocatie en de locatie voor de gratis introductieavond voor Weert is: Danscentrum BigX, Ringbaan Oost 20B, Weert. De introductieavond is niet vrij toegankelijk. Je moet je even inschrijven via onderstaand formulier. Na inschrijving houden we je op de hoogte van de volgende data!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Model Opleidingen in Weert via 0495-750430 of via info@modelopleidingen.nl.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”