T: 084 874-0349

Model Opleiding Zwolle

Wil jij model worden en meelopen in modeshows? Volg de model opleiding Zwolle en je leert de tips & tricks van het model zijn.

Model worden met Modelopleidingen.nl

Modelopleidingen.nl biedt verschillende opleidingen om model te worden, maar biedt naast de complete opleidingen ook losse workshops om je in een bepaald aspect te verbeteren. Je kunt dus ook als meer ervaren model terecht bij het opleidingsinstituut. Zo kun je kiezen voor de buitenlandse workshop en met het team meegaan naar Ibiza of Barcelona om daar praktijkervaring op te doen en je portfolio met mooie foto's uit te breiden. De opleiding catwalk model leidt je op tot catwalkmodel. Je leert alles wat een catwalkmodel nodig heeft om succesvol te worden:

  • Je houding verbeteren
  • Zelfverzekerd overkomen
  • Kracht uitstralen (ook op de catwalk)
  • Catwalklopen op verschillende muziekstijlen
  • Gemakkelijk draaien op de catwalk
  • Accessoires laten zien op de catwalk
  • Zorgen dat klanten je pluspunten zien en onthouden
  • De indruk maken waarmee je opdrachten binnensleept!


Als afsluiting van de opleiding word je tijdens een try-out modeshow op de proef gesteld als catwalkmodel. Je loopt verschillende modeshows (casual kleding, beach/underware en galakledij) en wordt hierbij beoordeeld door een jury van professionals.

Aanmelden modellenbureau

Via Modelopleidingen.nl kun je je gratis aanmelden bij het modellenbureau Models INC-Int NL. Dit modellenbureau heeft meer dan 10 jaar ervaring in de modellenwereld en helpt je tevens bij de afhandeling van opdrachten bij opdrachtgevers. De opdrachtgevers zoeken via het modellenbureau naar (een) voor hun geschikt(e) model(len). Models INC-Int NL zorgt ervoor dat je als model bij het juiste bedrijf en de juiste opdracht terecht komt. Opdrachten variëren van werken als promotiemodel tot werken als fotomodel en catwalkmodel. Door het aanmelden bij het modellenbureau doe je gelijk nuttige praktijkervaring op en kun je het geleerde van de opleiding direct toepassen in de praktijk!

Wil jij model worden en shinen op de catwalk? Meld je dan aan voor de model opleiding Zwolle. Heb je al wat ervaring en wil je geen jaar bezig zijn met je carrière meer vorm geven? Neem dan een kijkje in het aanbod van workshops.

Je kunt je ook altijd vrijblijvend aanmelden voor de introductieavond. De introductie voor regio Zwolle vindt plaats in Danscentrum De Belgische Keizer, Melkmarkt 58 Zwolle. Voor de avond dien je je in te schrijven. Vul hieronder het contactformulier in en we houden je op de hoogte van de nieuwe data.

Miss Limburg Internationaal

Amanda, zonder jou was het nooit gelukt! Je hebt iedereen zo ontzettend goed voorbereid en een flink stuk zelfvertrouwen aan ons gegeven vooral aan mij. Love you! - Elenora

>lees meer

Locatie en wanneer

Lessen en trainingen worden gegeven in Elsloo, zuid Limburg (regio Heerlen, Maasmechelen, Sittard Geleen & Maastricht).

Nieuwe klas

Er start binnenkort ook een nieuwe groep omgeving Zuid Brabant & Noord Limburg ( Weert. Roermond, Echt, Venlo, Eindhoven en Valkenswaard). Geef je op via het contactformulier s.v.p.

>lees meer

Contact

“Blij dat ik de stap heb gemaakt om de proefles eens te proberen, voel me zelfverzekerder, vrouwelijker & eleganter.”

“Dankjewel voor ons leuk dagje uit tijdens de "model voor één dag" workshop. Ik maar ook mijn vriendinnen hebben veel gelachen maar ook geleerd! Mooie combinatie :-)”

“Nogmaals thanks, dankzij jullie weet ik nu eindelijk wat ik wil en niet wil doen qua modellenwerk. Ook weet ik nu nog beter wat ik waard ben en wat mij sterke punten zijn.”

“Aman, bedankt voor de begeleiding en advies en natuurlijk ook voor de leuke model en hostess opdrachten die ik van je kreeg! Ga zo door :-)”